Online schutting kopen

Tuin

Written by:

U wilt een nieuwe schutting in uw tuin? Globaal kunt u kiezen uit een schutting gemaakt van tuinschermen of losse schuttingplanken die u zowel horizontaal als verticaal kunt monteren. Qua houtsoorten heeft u een ruime keuze. Zo kunt u kiezen uit tropisch hardhout met een levensduur van 20-25 jaar.

Daarnaast is er naaldhout uit Europa, zoals Geïmpregneerd grenen en vuren hout Geïmpregneerd met een levensduur van 10-15 jaar. Ander naaldhout is het trendy onbehandelde lariks douglas hout met een levensduur 7-15 jaar.

Schutting kopen bij Deschuttingbouwer.nl

Eén van de meest gebruikte tuinafscheidingen zijn schuttingen, ook wel vaak tuinschermen genoemd. Deschuttingbouwer.nl is dé specialist in schuttingen. Ons assortiment bestaat uit schuttingen van veel verschillende soorten hout. Zo bieden wij grenen en Douglas houten schuttingen.

Daarnaast hebben wij ook hout beton schuttingen in ons assortiment voor een stoerdere en strakkere uitstraling. Ben je op zoek naar een unieke en natuurlijke uitstraling? Dan zijn onze bamboe schuttingen een hele mooie toevoeging aan jouw tuin of erf. Bekijk nu ons online assortiment zodat een mooie schutting kopen straks een eitje wordt.

Een schutting kopen doe je natuurlijk bij Deschuttingbouwer.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *